RSS

Wereldvrede binnen handbereik

Wereldvrede binnen handbereik

Doe mee samen met de rest van de wereld, sta 1 minuut stil voor Wereldvrede! Op zaterdag 28 november om 15.00 uur. (GWT)

Je kan met 1 minuutje van je tijd meedoen door samen met inwoners uit meer dan 130 landen te laten zien, dat ook jij voor  wereldvrede bent! Als het ons gezamenlijk lukt, om slechts dat ene minuutje tijd vrij te maken om mee te doen, hebben wij gezamenlijk meer Wereldvrede gecreëerd dan alle overheidsorganen in de afgelopen Decennia bij elkaar! Doe dus mee!

Je hoeft je deur  er niet  voor uit! Na afloop van het evenement zal op vele plaatsen in de wereld feest gevierd worden. Kijk op www.minuteofworldpeace.com of er ook bij jou in de buurt een feest georganiseerd wordt, of nog beter neem zelf het voortouw!

Op de vraag “staat wereldvrede op uw lijst van 10 grootste wensen “antwoordde 96% met “ja”, aldus de uitkomst van een nieuws-poll, die door “Minute-of-World-Peace” onlangs onder 1100 personen op haar website gehouden is.

Minute-of-World-Peace” is de naam van een organisatie, in het leven geroepen door een groep mensen, geïnspireerd door de gedachte dat één minuut wereldvrede daadwerkelijk te realiseren is; dit in tegenstelling tot alle eerdere acties rondom dit thema, waar weliswaar om aandacht voor vrede werd gevraagd, hetgeen echter iets anders is dan het in de praktijk brengen ervan.

Minute-of-World-Peace wil de “Een minuut Wereld Vrede” tot stand brengen door een wereldwijde oproep te plaatsen om op zaterdag 28 november om 15.00 uur GWT letterlijk en figuurlijk uw bezigheden te staken om samen met de rest van de mensheid een minuut stil te staan voor Wereldvrede, die hierdoor op hetzelfde moment daadwerkelijk gecreëerd wordt.

In aanloop naar de actie vraagt Minute-of-World-Peace aan ieder die zich daartoe opgeroepen voelt om een steen met daarop een vredeswens in het centrum van iedere stad te plaatsen zodat meerdere geplaatste stenen gezamenlijk als tijdelijk monument kunnen dienen. Vanaf heden tot aan de actie zal Minute-of -World-Peace op uitnodiging zoveel mogelijk landen bezoeken om de actie kracht bij te zetten.

Meer informatie: www.minuteofworldpeace.org

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?