RSS

The Science of Miracles

The Science of Miracles

Onze planeet bevindt zich in een cruciale ontwikkelingsfase, aldus de Amerikaanse ingenieur en spiritueel coach Gregg Braden. Hij zegt dat er maar één kracht is die de mensheid kan helpen om deze fase goed door te komen en naar een hoger niveau van bewustzijn en ontwikkeling te tillen: de kracht van liefde.

“Uit metingen is gebleken dat onze hartstreek de grootste magnetische straling heeft. Het veld rondom ons hart is bijvoorbeeld zo’n vijfduizend maal sterker dan het veld dat de hersenen uitzenden. Emoties, gevoelens en intenties die vanuit het hart worden gevoeld, hebben dus het grootste scheppende effect. Je zou kunnen zeggen dat onze gevoelens de sleutel zijn tot de schepping. Ze zijn de toegangscode tot het universum. Ik heb, naast mijn wetenschappelijke werk, veel onderzoek gedaan naar oude spirituele en religieuze tradities en ook daar vond ik teksten die uitleggen dat er een taal bestaat waarnaar het universum zou luisteren – een taal die we allemaal vloeiend spreken. Het is de taal van het hart.”


The Science of Miracles – Gregg Braden (1 of 7) door theobservereffect

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties

 1. Maudy:

  Ik wist dit altijd al, mooi dat het nu in de publiciteit komt… eindelijk!

 2. Ralph Dost:

  Ik heb ook steeds meer het gevoel dit te kunnen begrijpen en toe te passen. Inspirerende serie video’s.

 3. dirk:

  Wereldvrede kan er enkel komen wanneer er 1 wereldregering zal komen

 4. Miranda:

  Ik werk sinds kort met hartcoherentie en ben daarom op zoek naar gerelateerde artikelen, die ik hier volop tegenkom! Ik voel blijdschap als erover lees, en is dus voor mij waarheid.

  Bedankt voor deze mooie artikelen.

  Miranda

1 Trackbacks For This Post

 1. Hartcoherentie: The Global Coherence Initiative | HappyNews | Positief Nieuws:

  […] Het toevoegen van hartcoherentie aan meditatie, gebeden en intentie oefeningen is een belangrijk aspect van het Global Coherence Initiative. Het versterkt de activiteit en verhoogd de effectiviteit voor welke toepassing dan ook. […]

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?