RSS

Dance Valley 2009

Dance Valley 2009

Zaterdag 11 juli 2009 vindt in recreatiegebied Spaarnwoude de 15e editie plaats van het dance spektakel Dance Valley, van 10.00 tot 24.00 uur. ‘The Woodstock of Dance’ is het grootste jaarlijkse openlucht dansfeest van Nederland.

Op het terrein staan een tiental circustenten en een paar grote podia in de open lucht. Elke tent vertegenwoordigt één van de vele dance-stijlen en daardoor kenmerkt Dance Valley zich door een zeer breed programma met een line up van zowel nieuw talent als grote gevestigde namen in de Dance wereld. Wat te denken van Carl Cox, Tiësto en Armin van Buuren? Dance Valley heeft voor elk wat wils. Elke dance stijl is ruim vertegenwoordigd in een van de tien genre tenten op het terrein. Er zijn nog tickets verkrijgbaar: www.dancevalley.com

Dance Valley Mobile Map
Speciaal voor de vijftiende editie van Dance Valley presenteren Heineken, Hyves, UDC en Nulaz de Dance Valley Mobile Map; een vooruitstrevend programma voor op je mobiel waarmee je op Dance Valley alles kan vinden: van je favoriete DJ’s tot de dichtstbijzijnde bar. Het programma heeft tevens een GPS functie. Hiermee zie je altijd waar je bent op de kaart, wat de kaart heel makkelijk in gebruik maakt.

De Dance Valley Mobile Map is een programma dat te installeren is op de meeste mobiele telefoons. De interactieve kaart van het gehele festivalterrein geeft de gebruiker meerdere mogelijkheden.

Zo kun je met de Dance Valley Mobile Map:

  • Overview van het hele festivalterrein hebben,
  • Gemakkelijk alle area?s inclusief line-up en time table vinden,
  • Precies zien hoe je het snelst een ijskoude Heineken kunt bemachtigen,
  • De locatie en het menu van de verschillende foodcourts bekijken,
  • De snelste route zien naar het dichtstbijzijnde toilet, meetingpoint of ijscotent.

Ook kan je precies instellen welke artiesten je absoluut niet wilt missen. De Dance Valley Mobile Map geeft tijdig een bericht wanneer het tijd is om te vertrekken naar de area. Bovendien kan het programma dankzij de ingebouwde GPS functie precies laten zien hoe je er het snelst kan komen.

Tenslotte is Hyves ook geïntegreerd in de Dance Valley Mobile Map. Op deze manier kun je snel en gemakkelijk je WieWatWaar status updaten en de foto?s die je met je mobiel geschoten hebt direct uploaden naar http://dancevalley.hyves.nl

En om het geheel af te maken zal er ook een megascherm van 30 vierkante meter worden opgebouwd op het terrein. Hierop zullen alle foto?s en WieWatWaars van de bezoekers van Dance Valley te zien zijn. Iedereen met een Hyves profiel en een mobiele telefoon kan meedoen. Te gek om je foto op groot scherm te zien en de Dance Valley sfeer te bekijken.

SMS de tekst ‘Dance’ naar 3010 om de Dance Valley Mobile Map op je mobiel te krijgen.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?