RSS

Zomerkriebels Festival 2009

Zomerkriebels Festival 2009

Op zaterdag 15 augustus staat alweer de derde editie van het Zomerkriebels Festival gepland.

De voorgaande twee edities vonden plaats op het Stadsstrand Oog in Al, maar door de toenemende populariteit is het festival daar volledig uit zijn jasje gegroeid. Zomerkriebels heeft dan ook voor dit jaar een gloednieuwe locatie tot zijn beschikking: Festivalpark Leidsche Rijn in Utrecht. Een stuk groter dan voorgaande jaren, maar nog steeds met de intieme sfeer waar het Zomerkriebels Festival zo geliefd om is.

Zomerkriebels Festival staat voor diversiteit en zal deze uitbreiding volop benutten om ieders favoriete genre aan te bieden. Er zijn maar liefst vijf stages waar je in zomerse sferen kan genieten van nationale en internationale dj`s. Naast de main stage, waarvoor een keur aan nationale en internationale topartiesten is geboekt, is er een House stage gehost door niemand minder dan `Super Sunday`, een begrip bij de liefhebbers van de sound of True House Music.

Het techno offensief Soenda, gestuwd door ondermeer Wesdex bekend van het reeds zeer gerespecteerde concept Magnetronik, zal de Techno & Minimal stage maximaal op smaak brengen. En een te gekke Eclectic stage zal worden gehost door Supah Dupah.

Meer informatie: www.zomerkriebels.nl

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?