RSS

‘Because I am a Girl’ concert 19 juni

'Because I am a Girl' concert 19 juni

Op 19 juni 2009 vanaf 16.30 uur wordt voor de tweede keer in het Leijpark in Tilburg het ‘Because I am a Girl’-concert georganiseerd. Met de campagne Because I am a Girl komt Plan Nederland voor meisjes op. Plan zorgt ervoor dat meisjes naar school kunnen, bouwt scholen en leidt leerkrachten op. De line-up van de twee verschillende podia ziet er als volgt uit:

Because I am a Girl Stage
Ilse DeLange, Maria Mena, Marike Jager, Room Eleven en Miss Montreal.

MTV Stage
Gabriella Cilmi, eliZe, Giovanca, Dennis en  Glennis Grace.

Concert met een boodschap
Met het ‘Because I am a Girl’-concert vraagt Plan Nederland aandacht voor de situatie van meisjes in ontwikkelingslanden. Met acties, zoals dit speciale concert, wil Plan Nederland bijdragen aan betere levensomstandigheden en toekomstkansen voor meisjes.

De campagne ‘Because I am a Girl’ is het afgelopen jaar van start gegaan. Met de campagne roept Plan Nederland alle meisjes en vrouwen en mannen en jongens in Nederland op in actie te komen voor de rechten van meisjes wereldwijd. Met het concert en de krachtige, internationale line-up van vrouwen, wil Plan Nederland benadrukken dat oplossingen haalbaar zijn en dat sterke meisjes en vrouwen, waar ook ter wereld, de wereld kunnen verbeteren. Als zij een kans krijgen.

Het concert begint om 16.30 uur en is om 23.00 uur afgelopen.

Meer informatie: www.plannederland.nl

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?