RSS

De Parade opent seizoen in Rotterdam

De Parade opent seizoen in Rotterdam

Het theaterfestival De Parade wordt vandaag om 17.30 uur officieel geopend in het Museumpark in Rotterdam. Het festival staat tot 22 juni het Museumpark en doet daarna de steden Den Haag, Utrecht en Amsterdam aan.

In Rotterdam werkt de Parade nauw samen met andere culturele instellingen. Zo zijn er verschillende voorstellingen te zien in het Nederlands Architectuurinstituut (NAi), speelt toneelgroep Bonheur in het Chabotmuseum en is het entreeticket van de Parade ook geldig als entreebewijs voor Museum Boijmans Van Beuningen.

Na Rotterdam reist De Parade door naar het Westbroekpark in Den Haag, waar het van 26 juni tot en met 5 juli staat. Van 10 tot en met 26 juli is het evenement in het Moreelsepark in Utrecht en tenslotte wordt het festival van 31 juli tot en met 16 augustus gehouden in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam.

Dit jaar staan er tachtig verschillende theater-, muziek-, dans- en videovoorstellingen op het programma en er is iedere avond live-muziek in Café Correct en de Orangerie. Voor doven en slechthorenden zijn er iedere vrijdag en zaterdag gebarentolken aanwezig bij een aantal voorstellingen. De voorstellingen variëren van 3 tot 40 minuten. In vier grote steden wordt een park omgetoverd tot een culturele straat met theatertenten, fonteintenten en een nostalgische zweefmolen. Er is theater, muziek, dans, film, beeldende kunst en uiteraard weer veel gezellige eettentjes en terrassen.

Website: www.deparade.nl

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?