RSS

Doutzen Kroes wint Lifetime Achievement Award

Doutzen Kroes wint Lifetime Achievement Award

Het topmodel Doutzen Kroes heeft gisteren in Amsterdam de Lifetime Achievement Award van Dutch Model Awards gewonnen. Vorig jaar ging de prijs naar fotomodel Frederique van der Wal. Ook werd Kroes uitgeroepen tot Miss Nederland Positief, waarmee ze in de voetsporen treedt van de actrices Yolanthe Cabau van Kasbergen en Liza Sips.

Kroes kreeg de Lifetime Achievement Award omdat zij op jonge leeftijd het hoogst haalbare heeft bereikt in haar modellencarrière: campagnes voor internationale mode- en cosmeticamerken en een eigen wassen beeld, meldt de stichting Nederland Positief, die de prijs in het leven heeft geroepen.

Het model loopt modeshows voor onder meer Versace en Gucci en is het gezicht van de parfumlijn van Calvin Klein, cosmeticabedrijf L’Oréal en lingeriemerk Victoria’s Secret. Ook heeft ze een wassen beeld in Madame Tussauds. Verder zet ze zich in voor de campagne “Praat mar Frysk”, om de Friese taal te promoten.

De eretitel Miss Nederland Positief dankt het model aan haar ‘positieve uitstraling’. Volgens de jury is Kroes bescheiden en nuchter en een rolmodel voor jeugdige modellen in de dop.

Nederland Positief streeft een positieve samenleving na. De stichting laat vooral van zich horen door het aantrekken van vrouwelijke ambassadrices als Cabau van Kasbergen en Gigi Ravelli.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?