RSS

Oxfam Novib Trailwalker 2009

Oxfam Novib Trailwalker 2009

Oxfam Novib Trailwalker is ’s werelds grootste teamuitdaging. Een non-stop wandeltocht van 100 kilometer door de prachtige natuurgebieden van de Veluwe, met start en finish in Ede. Ieder team van vier personen moet de afstand binnen 30 uur afleggen.

Naast de sportieve uitdaging, zamel je geld in voor onderwijsprojecten van Oxfam Novib en geef je mensen de kans op een betere toekomst; een zelfstandig bestaan zonder armoede. Doel van de eerste editie: 18.000 kinderen naar school.

De eerste editie van Oxfam Novib Trailwalker vindt plaats tijdens midzomernacht: 20 en 21 juni 2009.

Doe mee met deze ultieme teamprestatie. Je start aan de Trailwalker in een team van vier personen, legt samen het traject af én… finisht ook samen! Daarvoor is een degelijke voorbereiding noodzakelijk.

De Trailwalker is uitdagend en zwaar. Maar je hoeft geen ervaren marathonloper of langeafstandswandelaar te zijn om mee te doen. Met een goede training en de juiste instelling kan iedereen deelnemen aan dit bijzondere evenement. En bedenk: meedoen en gezond de eindstreep halen, is belangrijker dan een snelle tijd neerzetten. Het inschrijfgeld is 100 euro per team. Daarvoor ontvangt elk team vier unieke Trailwalker deelnemersshirts en een uitgebreid promotiepakket. Deelname aan de Trailwalker is, op advies van de KNBLO-wandelbond, niet toegestaan voor personen onder de 18 jaar. Deelname op basis van estafette is niet mogelijk, iedere deelnemer loopt dus 100 km.

Sponsorbedrag
Elk Oxfam Novib Trailwalker team zamelt minimaal 3.000 euro in. Het sponsorbedrag wordt bij elkaar gebracht door bijdragen van bedrijven, familie, vrienden en diverse sponsorwervende activiteiten. Gemiddeld kost het 25 euro om een kind een jaar lang naar school te laten gaan. Voor 3.000 euro kunnen 120 kinderen een jaar lang onderwijs volgen.  Zo hebben zij een kans op een betere toekomst. Met de totale opbrengst van alle teams wil Oxfam Novib 18.000 kinderen onderwijs geven.

Meer informatie: 2009.trailwalker.nl

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?