RSS

Royals actief op Make a Difference Day

do, mrt 19, 2009

Politiek en Samenleving

Royals actief op Make a Difference Day

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart steken honderden mensen als vrijwilliger de handen uit de mouwen voor dit bijzondere initiatief. De leden van het koningshuis blijven daarbij zeker niet achter.

Hare Majesteit de Koningin en andere leden van de Koninklijke Familie nemen vrijdag 20 en zaterdag 21 maart deel aan Make a Difference Day. Op deze dag tonen veel Nederlanders zich maatschappelijk betrokken door zich vrijwillig in te zetten voor verbetering van de leefomgeving. De Koningin en andere leden willen door deel te nemen het werk van de vele vrijwilligers in Nederland ondersteunen en aanmoedigen.

Koningin Beatrix verricht op zaterdagochtend vrijwilligerswerk bij de Stichting Kubes (Kunst en cultuur voor blinden en slechtzienden) in Zeist. Zij ondersteunt deze ochtend blinden en slechtzienden bij de vervaardiging en het ervaren van kunstwerken.

Prins Willem Alexander en Prinses Máxima verrichten vrijwilligerswerk op vrijdag 20 maart. Zij leveren een bijdrage aan het opknappen van een speeltuin. De overige familieleden werken zaterdag ook als vrijwilliger bij Stichting Kico, de Vrijwillige Politie in Limburg-Noord en Fawaka, het project voor jonge mantelzorgers van de Stichting Welzijn Dongeradeel in Dokkum

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?