RSS

Make A Difference Day

vr, feb 13, 2009

Politiek en Samenleving

Make A Difference Day

Op 20 en 21 maart 2009 maken tienduizenden Nederlanders samen het verschil. Heel Nederland toont zich dan van zijn beste kant en steekt vrijwillig de handen uit de mouwen. Individueel of in groepsverband: met de buren, met de klas of school, maar ook clubs, verenigingen, teams, vrijwilligersorganisaties, gemeenten en bedrijven doen mee met Make a Difference Day (MADD).

MADD wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. MADD zet de spotlights twee dagen op vrijwillige inzet. Daarmee krijgt vrijwilligerswerk de aandacht die het verdient.

Hoe werkt MADD?
MADD vindt vooral lokaal plaats. Kan het buurthuis een likje verf gebruiken? Ligt het park al tijden vol met hondenpoep? Wil je een sportdag met de hele buurt houden? Moet er in een natuurgebied nodig gesnoeid worden? Of organiseer je liever een verwendag voor de bewoners van het zorgcentrum? Iedereen die in zijn omgeving iets wil aanpakken kan activiteiten aanmelden in de klussendatabase op www.makeadifferenceday.nl. Organisaties én individuen. Bezoekers van de site kunnen zien welke activiteiten er in hun regio plaatsvinden en zich bij de organisator van een klus aanmelden.

Wil jij ook meedoen?
Meld je dan aan door een email met je naam, adres en telefoonnummer te sturen naar vrijwilligerswerk@piw.nl. Voor meer informatie kan je terecht bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk, telefoonnummer 046-4288060. Of stel je vraag via vrijwilligerswerk@piw.nl.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?