RSS

Nieuwe kunstbeurs in Eindhoven

do, jan 8, 2009

Kunst en Cultuur

Nieuwe kunstbeurs in Eindhoven

Diverse galerieën en kunsthandelaren uit het hele land presenteren zich vanaf donderdag 22 januari op de eerste Art Fair Eindhoven.

De organisatie heeft dat vandaag bekendgemaakt. Het is de bedoeling dat de nieuwe kunstbeurs uitgroeit tot een jaarlijks terugkerend evenement, zei een woordvoerder. De bezoeker treft er een ruim en gevarieerd aanbod van schilderijen, sculpturen, fotografie en toegepaste kunst uit de 19de t/m de 21ste eeuw. Een aantal gerenommeerde galerieën en kunsthandelaren zullen museaal en internationaal bekend werk, onterecht vergeten kunstenaars nieuwe ontdekkingen en hedendaags talent tonen. Deze gerenommeerde kunsthandelaren en galerieën zullen garant staan voor een interessant aanbod en hoogwaardige kwaliteit.

Verder wordt de Art Fair Eindhoven aangevuld met antiquariaat en antieke sieraden. De Art Fair biedt kunstliefhebbers en verzamelaars de mogelijkheid om vier dagen lang kennis te maken van een zeer uitgebreid en variërend aanbod van oude en moderne kunst. In de speciaal ingerichte foyer worden lezingen gehouden en films getoond. Er worden verschillende kunststromingen besproken en diverse korte films over kunstenaars getoond.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?