RSS

Nike gaat schoenen recyclen

Nike gaat schoenen recyclen

Je afgetrapte Nike’s die de kledingcontainer niet meer waard zijn, zijn wellicht wel nog goed genoeg om als grondstof te dienen voor een vloer van een sportveld of nieuwe Nike schoen. Je kunt je schoenen dan afgeven bij een van de Reuse-A-Shoe drop-off lokatie’s. Vanaf daar worden Via het Nike Reuse A Shoe programma gerecycled.

Wereldwijd zijn er circa 300 Reuse-A-Shoe drop-off locaties, waarvan ook drie in Nederland. Je kunt hier alle schoenmerken inleveren. Nike heeft sinds 1990 bijna 22 miljoen paar oude schoenen verwerkt tot een tweede leven. Kijk op nikereuseashoe.com voor meer info en de adressen van de Nederlandse inzamelpunten.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?