RSS

Artisjok genomineerd door Business Week

Artisjok genomineerd door Business Week

Artisjok is genomineerd door Business Week voor de titel Best Young Entrepreneur.

Negen derde jaars studenten van de Akademie voor Beeldende Kunsten te Maastricht (onderdeel Hogeschool Zuyd) vormen samen Artisjok. Een jong bedrijfje opgericht in het kader van hun vakopleiding. Geïnspireerd door de ideeën van Michael Braungart en William McDonnough zijn ze met het Cradle to Cradle concept aan de slag gegaan en ontwierpen zij volledig biologisch afbreekbare designmeubels, die ze nu op de markt brengen onder de naam “Misfit”.

De jonge groep werd geassisteerd door Biopearls (een uit mais gemaakt plastic) en DSM, die geïnspireerd werden door hun bevlogen enthousiasme en hun onbegrensde ideeënstroom.  De producten combineren milieu met design, innovatie en functionaliteit. Deze aspecten hebben de toekomst. Net als deze studenten die hun dromen nu werkelijkheid zien worden!

Stemmen op onze Nederlandse bijdrage kan hier.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?