RSS

Essence Dance Festival in de Jaarbeurs

Essence Dance Festival in de Jaarbeurs

Op zaterdag 6 december 2008 vindt in de Utrechtse Jaarbeurs het gloednieuwe Dance event Essence plaats. Verspreid over maar liefst vijf hallen van het imponerende Jaarbeurscomplex zullen de beste DJ’s optreden.

Essence is een nieuw indoor evenement in Nederland. De zalen van de jaarbeurs in Utrecht worden omgetoverd tot indrukwekkende superclubs. Elke area is gewijd aan één van de populairste Dance stromingen van dit moment. Naast Techno en Trance komt ook House volop aan de orde met op de line-up de meest vooraanstaande DJ’s die er binnen deze drie genres te vinden zijn.

Muzikaal serveert mega event Essence het beste wat er te vinden is. Naast Armin van Buuren, die door de lezers van het toonaangevende Britse magazine DJ Mag uitgeroepen werd tot nummer 1 DJ van de wereld, zijn dat o.m. de technoproducent en -DJ Ben Sims, Dubfire van het Grammy Award winnende duo Deep Dish en Housequake, een samenwerking van de Nederlandse befaamde DJ’s Erick E en Roog. Ook zijn er live acts aanwezig zoals Rank 1, bekend van de theme song van Sensation. Very special “guest” van de avond is de fransman Etienne de Crécy. Deze fantasievolle producer en DJ maakt onderdeel uit van de Franse golf bestaande uit o.a. Daft Punk, Cassius en Air en werkte met alle drie samen.

Kortom, een hele brede line-up, die niet alleen een groot publiek aanspreekt maar ook de fijnproever bedient.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?