RSS

52 simpele manieren om de wereld te veranderen

vr, nov 28, 2008

Politiek en Samenleving

52 simpele manieren om de wereld te veranderen
Een vrolijke, humoristische verzameling tips die inspireren om meteen in actie te komen en de wereld een beetje beter te maken. Een origineel kado voor Sinterklaas of Kerst: ’52 simpele manieren om de wereld te veranderen’

Gadgets
In het boekje zitten grappige gadgets, zoals een zelf vorm te geven briefkaart om aan een vrouwenbeweging in Zimbabwe te sturen, een zakje biologische zaadjes om je eigen kruidentuin mee te beginnen en glow in the dark stickers die je er aan te herinneren de stekker uit het stopcontact te trekken.

Bij het boekje hoort ook een website, www.52x.nu, waar je per tip uitgebreidere informatie kunt krijgen, e-cards kunt versturen en je eigen tip om de wereld te veranderen kunt achterlaten.
Kleine stapjes naar een betere wereld
Auteurs Fons en Jacqui Burger geloven dat iedereen uitgedaagd kan worden om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Ieder stapje, hoe klein ook, helpt de wereld veranderen. Als miljoenen mensen een kleine stap doen, verandert er meer dan wanneer een klein groepje overtuigde idealisten all the way gaat.

Begin!
Het boekje laat zien hoe gemakkelijk het kan zijn om de wereld te veranderen. Het dagelijks leven wordt er leuker door en het werkt aanstekelijk. Verbeter de wereld, begin!
Een deel van de opbrengst van de boekjes wordt verdeeld over drie goede doelen: op de website www.52x.nu kun je aangeven welk doel jouw voorkeur heeft.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?