RSS

Groove Armada opent Amsterdam Dance Event

Groove Armada opent Amsterdam Dance Event

Amsterdam is de komende dagen het internationale epicentrum van de dansscène, op Amsterdam Dance Event (ADE). Van woensdag 22 tot en met zaterdag 25 oktober staat de hoofdstad in het teken van elektronische muziek en de wereld daarachter, met meer dan 600 optredens in 40 clubs. Het ADE is het grootste dance clubfestival ter wereld.

Naast Groove Armada zullen deze avond ook Dj Madskillz, Gregor Salto, Jethro Angkotta, Leroy Styles, MC Gee, Plastic Funk, Rancido, Saxsymbol in Panama te vinden zijn.

Er worden  1900 professionals  en 72.000 bezoekers verwacht. Alle dancelabels komen aan bod, zoals: house, techno, electro, hardhouse, avantgarde.  Ook komen er veel DJ’s in DJ Cafés -en lounges. Vanavond bijt Armin van Buuren het spit af tijdens het Armada Music Presents in Paradiso.  Donderdagavond is er een gratis instore programma in verschillende dance recordstores. Zaterdag vindt in Felix Merites ‘D3: DJ & producer seminar’ plaats. Volgens de website van ADE is het niet uitverkocht (wat de site van ticketservice meldt): tickets zijn niet meer online te koop. Zondag zijn er ook nog een paar events en afterparty’s.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?