RSS

Earthdance 2008 – Give Peace a Dance!

Earthdance 2008 - Give Peace a Dance!

Earthdance Festival Den Bosch is onderdeel van een “Global Event”, in 1996 begon men op 22 locaties in 18 landen, in 2006 werd er in 57 landen op 360 locaties simultaan gedanst voor vrede.

GIVE PEACE A DANCE!
Highlight van het festival is het moment waarop alle dansvloeren over de hele wereld verbonden zijn tijdens “The Prayer for Peace”. (Download MP3)

EarthdanceOntstaan uit de elektronische dansscène is het inmiddels een feest geworden van vele culturen en genres. Anno 2008 zijn wereldwijd alle genres vertegenwoodigd. Culturen ontmoeten elkaar. Van Mexico City, Stockholm tot Johannesburg ieder evenement heeft een eigen karakter.

Waar draait Earthdance om?
Earthdance vraagt aandacht voor humanitaire kwesties en pleit voor een duurzame omgang met de aarde.
Het festival dat werk maakt van bewustzijn en tot stand komt door de belangeloze inzet van artiesten , kunstenaars, bouwers en vele vrijwilligers.

Een van de hoogtepunten van het Earthdance Festival is de “Prayer For Peace”. Gelijktijdig zal op meer dan 350 locaties in meer dan 60 landen de “Prayer For Peace” klinken. ’s-Ochtens in de Australische regenwouden, middernacht in Londen en met zonsopgang in de Himalayas, zal de “Prayer For Peace” een krachtig en intiem moment zijn dat onze intenties verenigd.

Dit jaar zal de “Prayer For Peace” worden opgevolgd door de “Global Om” en zal het de eerste keer zijn dat miljoenen mensen over de wereld hun stem laten klinken om ’s-werelds grootste synchrone Om klank te weeg te brengen.

Website: Earthdance Festival

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?