RSS

Planten als kunstzinnige wandversiering

De nieuwste trend wat betreft decoratie en interieurvormgeving zijn ‘groene’ muren. Tot ons groot plezier zien we ze tegenwoordig overal verschijnen: in café’s, hotels en zakenkantoren en natuurlijk in onze woonkamers. Een nieuw product op dit gebied en sinds kort verkrijgbaar is de ‘LivePicture’, een lijst met planten als wandversiering.

livepicture2

Suite Plants, een familiebedrijf uit New York, ontwierp een uniek plantensyteem dat opgehangen kan worden aan een muur of wand om een levend groen element te integreren in iedere ruimte.

livepicture3Met LivePicture tover je elke muur zo om in een kunstwerk met de eenvoudig te gebruiken plantenkit. Deze lijsten bevatten levende planten en zijn beschikbaar in allerlei vormen en maten. Bovendien is LivePicture een product dat, in tegenstelling tot sommige andere behoeftige plantensystemen, weinig zorg en onderhoud nodig heeft.

Je hoeft de planten in de lijst slechts één tot twee keer per maand te begieten. Dit kunstzinnige plantensysteem is niet alleen mooi om naar te kijken; de planten zuiveren uiteraard eveneens de lucht en stralen een rustgevende sfeer uit in de ruimte.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!