RSS

Multifunctioneel bureau voor mens en kat

Je zit achter je computer en plots is ze er weer, je lieve spinnende kat die met haar pootjes vrolijk over je toetsenbord flaneert of er zich simpelweg op nestelt.  Wel, dat kan nu anders met deze multifunctionele schrijftafel  die je gezellig kan delen met je geliefde kat!

kat-bureau2

Katitectuur
Ontworpen door Ruan Hao van LYCS Architecture, gelegen in Hong Kong en Hangzhou, en tentoongesteld op de Design Week in Milaan, biedt dit houten bureau plaats voor zowel jou als je kat.  De term ‘katitectuur’ schiet me te binnen voor specifieke architectuur ontworpen voor katten, maar misschien is ‘kateubilair’ meer geschikt voor dit grappige bureau met tunnels die een handige werkplek is voor jou én bovendien leuk vertoeven voor je kat.

kat-bureau3

Ruan Hao zag dat mensen die samenwonen met katten gelijkaardige ervaringen hadden:

  1. De kat verwijderen van de laptop was een wederkerig sentimenteel ritueel van tijdelijk afscheid.
  2. Een leuke tunnel van een behoorlijke grootte kan erg aanlokkelijk zijn voor katten. Met hun natuurlijke nieuwsgierigheid zullen ze zich helemaal uit kunnen leven in de spannende tunnels.

kat-bureau4

Het ontwerp van de zogenaamde ‘CATable’ was een samensmelting van deze 2 bevindingen als wel het creëren van een plek waar een plezierige interactie tussen mens en kat plaatsvindt.  Een bureau voor ons, maar een waar paradijs voor katten.  Samen de werkplek delen, niets mooiers toch!

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?