RSS

Bijzondere bijeenkomst Inheemse Grootmoeders in Den Haag

Op dit moment is er een enorme instroom van vrouwelijke energie op aarde. Ze helpt ons bij de geboorte van de nieuwe aarde en de nieuwe mens. Wij ervaren een verlangen in ons hart om oude patronen los te laten, in onszelf en op aarde om zo een nieuwe werkelijkheid te creëren. Kom ook naar onze bijzonder bijeenkomst op 14,15 en 16 september aan de zee (Kijkduin) in Den Haag.

Twee van de dertien Grootmoeders, Jyoti en hun assistenten bezoeken ons land in september.
Zij zullen in ceremonies en meditaties hun kracht met ons delen en ons informatie doorgeven over de 5de dimensie. Zij zullen lezingen houden over hun werk. Daarnaast zullen wij met de Grootmoeders dansen en zingen, dit alles om het collectieve bewustzijn te ondersteunen.

Kom ook en wees onderdeel van deze Collectieve Kracht. 

Datum: 14, 15 en 16 september 2012 in Hotel Atlantic Kijkduin, Deltaplein 200, Den Haag
In en rondom het NH hotel zal het prgramma van deze dagen plaatsvinden.

De hele bijeenkomst zal in het Nederlands worden vertaald door Rob Hoebee

14 september 2012:
Vrijdagmiddag:
14.00 uur Welkom en opening door Prinses Irene inclusief zingen
15.30 uur Pauze
16.00 uur De Grootmoeders aan het woord
18.30 uur Diner
20.00 uur Mantra zingen met Jan Kortie; Jan Kortie is de bekendste stembevrijder van Nederland. Een keer in de maand houdt hij een bijeenkomst in de Amstelkerk te Amsterdam.

15 september:
zaterdag:
10.00 uur – Het helen van Moeder Aarde
12.30 uur – Lunch
14.00 uur – Devine Femenine
15.30 uur – Pauze
17.30 uur – Diner
19.00 uur – Buitenceremonie
20.00 uur – Film voor de volgende 7 Generaties

16 september:
Zondag:
10.00 uur – Het heelworden van water
12.30 uur – Lunch
13.00 uur – Inschrijven zondaggroep
14.00 uur – Introductie Nehalennia, www.beweegreden.org , www.diadans.nl
14.15 uur – Waterceremonie op het strand plus Nehalennia dans
16.00 uur – Afsluiting

De inheemse grootmoeders:

Wij zijn De Internationale Raad van de Dertien Inheemse Grootmoeders. We komen uit de Vier Windrichtingen, uit het land van het volk van de Iroquois-confederatie: vanuit het regenwoud van de Amazone, van de poolcirkel in Noord-Amerika, de grote wouden van het Amerikaanse Noordwesten, de uitgestrekte vlakten van Noord Amerika, de hooglanden van Midden Amerika, de Black Hills van Zuid-Dakota, de Bergen van Oaxaca, de woestijn van het Amerikaanse Zuidwesten, de Bergen van Tibet en het regenwoud van Centraal-Afrika.

Wij geloven dat onze voorouderlijke manieren van bidden, vrede stichten en genezing vandaag de dag hard nodig zijn. Wij komen bijeen om onze kinderen te koesteren, op te voeden en te trainen. Wij geloven dat de lessen van onze voorouders onze weg door een onzekere toekomst kunnen verlichten. Wij voegen ons bij allen die de Schepper eren en allen die werken en bidden voor onze kinderen, voor vrede in de wereld en voor genezing van onze Moeder Aarde. Voor al onze bloedverwanten.

Wij, Marjan, Barbara, Rian, Joke en Monique delen de zorg van de Grootmoeders voor Moeder Aarde. Door de Grootmoeders uit te nodigen om een bezoek aan Nederland te brengen hopen we met velen een collectieve kracht te ontwikkelen om zoveel mogelijk mensen wakker te schudden en ons voor te bereiden op de nieuwe tijd die zich momenteel ontwikkelt.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , , , , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?