RSS

Dag buiten de Tijd 2012

Wie kent dat niet? Het gevoel dat je tijd te kort komt. Dat je geleefd wordt door je omgeving en de klok. De Dag buiten de Tijd geeft je de kans om aan deze gevoelens een dag te ontsnappen! Het is een dag waarop tijd = geld geen rol speelt. Op 25 juli is tijd gelijk aan kunst. We laten de beperkingen van tijd los en geven ons over aan creatie en harmonie. We genieten van samen-zijn met al wat leeft, we genieten van ieders kunst en kunnen.

Een jaar in de 13 Manen Kalender bestaat uit 13 Manen van 28 dagen. Dat is een jaar van 364 dagen. De ontbrekende dag is de Dag Buiten De Tijd en deze dag valt elk jaar op 25 juli. In de 13 Manen Kalender is 26 juli de eerste dag van het nieuwe jaar. 25 Juli is de dag tussen de jaren in, een Dag Buiten De Tijd. Deze dag hoort niet in een maand en heeft geen dagaanduiding als dinsdag of woensdag, maar heeft wel een eigen energie (Zegel en Toon)

Het is een dag waar de verbinding wordt gelegd: waarop het oude wordt losgelaten en de intentie voor het volgende jaar wordt gezet. Het is een dag van bewust-zijn. De Dag Buiten de Tijd is de ‘Galactic Be In’ waarin wij vieren dat we allemaal kunstenaars zijn, medescheppers van de Ene Schepping, als galactische wezens, levend als mensen op planeet Aarde. Samen met de viervoetigen, de gevleugelden, de bomen, de planten, de stenen, het water, de lucht en het vuur.

Deze dag is een dag voor vrede en cultuur en wordt wereldwijd gevierd. Vele duizenden verenigen zich via de krachten van liefde en telepathie, om de menselijke cultuur te laten opbloeien in harmonie met de aarde.

Levenskunst en verbinding
Onze intentie is het leven iedere dag te vieren en altijd te delen in onze rijkdom. Maar omdat het in de dagelijkse praktijk ook betekent dat we veel aan het werk zijn, is het fijn dat er 1 dag in het jaar is om elkaar eraan te herinneren dat tijd Kunst is! Levenskunst! Verbinding! Een dag om ons te helpen herinneren dat alles met alles verbonden is!

Het is een dag waarop tijd = geld geen rol speelt. Op 25 juli is tijd gelijk aan kunst. We laten de beperkingen van tijd los en geven ons over aan creatie en harmonie. We genieten van samen-zijn met al wat leeft, we genieten van ieders kunst en kunnen.

Witte Ritmische Spiegel
Elke Dag buiten de Tijd heeft zijn eigen kleur, een zegelenergie en een toon/getal. Dit jaar is dat Witte Ritmische Spiegel:Vandaag gaat het over delen; deel je ritme, je ademhaling, je spirit, je songs, je kunst. Vier het leven en haar mooie wezens die erop rondlopen, kruipen, groeien, staan en vliegen. Vier je kunst; Time=Art.

Kijk elkaar in de ogen en herken dat je allebei verbonden bent met een en dezelfde bron, met Hunab K’u. Open je hart en voel In Lak’ech ’ik ben een andere jij’, zoals de Maya’s zeggen. Het is vandaag een GAP dag, dat kan extra diepte geven aan de energie. Er zijn vele helpers aanwezig de opvergang te maken naar het nieuwe jaar. Open je voor de boodschappen uit de andere wereld; het is tenslotte Hemelwandelaar Wavespell.”

Dresscode: kom in wit de kleur van de dag.

Ben jij een Ritmische Spiegel in de 13 Manen Kalender, meld je dan aan. Geweldig dat je juist vandaag aanwezig bent.

Programma
De dag buiten de tijd… zegt het al… aankomen als je zover bent.
Vanaf 11.00 u ben je welkom.
Vanaf 11 tot 12.30 kun je ook de nieuwe agenda weer kopen.

En er gaat van alles gebeuren waaronder:
• 11.30 Tai Chi of dans
• De opening (rond 13.00u)
• Een concert met marimba en fluit door Wood and Winds met Peter Wilms en Werner Jansen.
• Tai Chi workshop
• Er zijn diverse mensen met veel kennis over de natuurlijke tijd (Mayakalender) zoals Nicole E. Zonderhuis, Carola EsparzaPeter Toonen en Remelt Schuring.
• Aliran Indonesia workshops door Ries de Tenaga (workshops op basis van traditioneel Animistisch energiewerk / traditionele Animistische rituelen).
• Dansworkshop met Ivonne Kreule – www.regenboogfontein.nl
• De 20 zegels en 13 tonen dansen met Alexander Lagaaij, Biodanzadocent.
• Combinatie van dans met haptonomie ”voel en dans jezelf dagen’ door Sonja Wiselius
• Eric geeft Healing of Channelen met: gidsen, opgestegen meesters en aardsengelen www.ericgeeftverlichting.nl

Verder gaan er nog veel meer dingen aangeboden worden… te veel om op te noemen… het is een dag om te delen… te ont-moeten en te doen in het moment wat klopt voor jou! tijd is kunst, tijd is verbinding! er is overvloed op aarde, laten we er met elkaar een feest van maken! Je kunt ook blijven slapen, de nacht ervoor of erna. Zie onderaan voor de kosten.

Art: we nodigen jullie uit je ‘kunst’ in te brengen – wil je een workshop geven; tai chi, massages, dans, muziek, zandmandala’s, neusfluiten…. Welkom. Stuur een email naar info@aardenwerkvakantie.nl

Eten en drinken
Er is drinken en biologische eten te koop bij diverse makers, o.a. reizend broodje

Kosten
We vragen graag € 10 als bijdrage in de kosten van de dag (suggestie) + een donatie
Kosten voor overnachten in eigen tent , incl 3 biologische maaltijden: 50 euro p/p. (voor gezinnen geldt andere prijs) Stuur een mail naar info@aardenwerkvakantie.nl

Meer info:

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , , , , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?