RSS

Goedgevulde koffer voor Duurzame Dinsdag

Duurzame Dinsdag verzamelt al vele jaren duurzame ideeen uit de samenleving. Ook dit jaar zijn er bijna 400 innovatieve initiatieven en duurzame oplossingen ingeleverd. Ideeën die bijdragen aan een duurzaam Nederland. Op 4 september zal op Duurzame Dinsdag, de koffer met deze ideeën worden overhandigd aan het Kabinet. 

Duurzame Dinsdag wordt dit jaar voor de 14e keer georganiseerd. Het is een jaarlijks terugkerende activiteit, waarmee aandacht wordt gevraagd voor initiatieven vanuit de samenleving gericht op duurzaamheid. Op de eerste dinsdag van september laten we het Kabinet zien hoeveel duurzame initiatieven er leven in Nederland. Alle ingediende ideeen worden in het speciale Duurzame Dinsdag koffertje op 4 september aangeboden aan een minister. Het Kabinet ontvangt dan ook een aanbeveling op basis van alle initiatieven.

Meedoen? 
Heb je nog een idee of een oplossing voor een duurzame samenleving? Dien het dan alvast in voor 2013! Volgend jaar zit jouw idee of initiatief dan ook in de koffer! Ga naar www.duurzamedinsdag.nl, raak geinspireerd door de ideeën van 2012 en klik op ‘idee insturen’.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?