RSS

Puur! uit eten app voor de dichtstbijzijnde lekkere adresjes

do, apr 26, 2012

Gezondheid en Voeding

Ben je onderweg en op zoek naar een puur en h’eerlijk restaurant? Dan kan je vanaf vandaag de gratis Puur! uit eten app downloaden voor iPhone en iPad.

Met behulp van deze app kan je gemakkelijk de dichtstbijzijnde pure adresjes vinden voor lunch en diner: biologisch, Fairtrade, duurzame vis…en vooral ook heel lekker!

Puur! uit eten is een duurzame culinaire gids. Zij stimuleert zowel restaurants als gasten tot het gebruik van meer h’eerlijke producten in de horeca: biologisch, Fairtrade en duurzame vis

Naast restaurants ontdek je de eerlijke winkels, boerenmarkten, en nog veel meer pure adressen. Ook een culinaire agenda met leuke uitjes zie je met deze app in een oogopslag. Dat h’eerlijk uit eten helemaal niet duur hoeft te zijn, check je bij de kortingen. Bij deze restaurants krijg je zo maar iets extra.

Van uit eten geniet je nog meer als je kiest voor Puur!: biologische, Fairtrade producten en duurzame vis met MSC-keurmerk. Dat is beter en gezond voor mens, dier en milieu en dus ook voor jou.

Vind je het leuk om jouw vrienden te helpen kiezen? Jouw favoriete adressen deel je eenvoudig via Facebook, Twitter en e-mail. Bij informatie lees je over de voordelen van eerlijke voeding, vind je uitleg over de app en is jouw feedback welkom. Downloaden kan via deze link.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?