RSS

Mysteries of the Heart [video]

vr, mrt 16, 2012

Spiritualiteit

Het HeartMath Instituut deelt, dankzij hun meer dan 20 jaar durende onderzoeken, fascinerende inzichten in de werking van het menselijke hart. De ‘Did you know’ feiten in deze video zijn nog redelijk onbekende juweeltjes van informatie om je nieuwsgierigheid te wekken over de manier waarop je eigen gedachten en emoties van invloed zijn op jezelf en anderen.

HeartMath Research Directeur Rollin McCraty, Ph.D., zegt: “Het is belangrijk om een ​​pauze te nemen en echt na te gaan over wat onze emoties bijdragen aan onze omgeving en andere mensen. Ons onderzoek en de toepassingen ervan kunnen mensen helpen een positieve emotie-gebaseerde omgeving te creëren met een echt fysiologisch effect.”

McCraty zegt dat de ware aard van de menselijke emotie één is van zorg en liefde. Hij zegt dat HeartMath en ander onderzoeken aantonen dat door je te richten op deze kernactiviteiten van het hart, dit je verbinding met anderen kan verbeteren, en dat deze verbinding veel verder gaat dan alleen het individu.

Meer informatie op http://on.fb.me/explore-IHM waar je ook een gratis e-boek kan downloaden.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?