RSS

Nieuw slaapkussen laat hartslag van je partner horen

Woont de liefde van je leven kilometers ver weg of moet je zelf vaak alleen op reis voor het werk? De Schotse Joanna Montgomery vond een oplossing voor mensen die vaak zonder hun partner moeten slapen: Pillow Talk.

Elke partner draagt bij het slapengaan een ring met een sensor. Die doet een speciaal kussen bij de andere partner zachtjes oplichten én laat zelf de hartslag horen. Ook wie kilometers van elkaar verwijderd is, kan dus indommelen met een gevoel van geborgenheid.

Montgomery bedacht dit afstudeerproject als studente Interaction Design in 2010. Toen zat de sensor nog in een lint dat rond de borst moest bevestigd worden. Nadat het product enkele innovatieprijzen in de wacht sleepte, rees het idee om het ook op de markt te brengen. Het product werd op punt gesteld en Montgomery zocht de nodige fondsen.

Pillow Talk is nog niet te koop, maar wie ernaar uitkijkt om nooit meer zonder de hartslag van zijn of haar partner te slapen, kan de ontwikkeling van het product volgen op deze website.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?