RSS

Zaterdag wordt een heerlijke zomerse dag!

Zaterdag beleven we weer een zonnige en superwarme zomerse dag. Net als vorige week profiteert Nederland kortstondig van hogedruk vanuit Frankrijk. Vandaag stroomt de warme lucht ons land binnen en loopt het kwik in de middag vanuit het zuiden op naar 19 tot 23 graden. Wel is het nog licht bewolkt.

Morgen lossen lage wolken snel op waarne de zon er goed bij komt. De condities voor fraai strandweer en andere buitenactiviteiten lijken volop aanwezig.

In een warme zuidelijke stroming wordt het 24 tot 29 graden. Er staat weinig wind, en mogelijk dat het lokaal in het zuiden, net als vorige week, 30 graden wordt. In de avonduren kunnen er vanuit het zuidwesten regen- en onweersbuien opzetten. Zondag is het wisselvalliger maar nog steeds warm met maxima van 20 tot 25 graden.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?