RSS

Flessenpost leidt tot romantische zoektocht

Een Poolse schone is op een romantische zoektocht na het vinden van flessenpost. De 25-jarige Alexandra Janica is zo geraakt door de tekst van de brief dat zij aan niets anders meer kan denken. Of ze haar mysterieuze zielsverwant ooit zal ontmoeten is echter nog de vraag.

Het klinkt als een begin van een zoetsappige Hollywoodfilm. Alexandra Janica zag op een zomeravond, tijdens een strandwandeling, een wijnfles in het water drijven. In de fles trof de vrouw een brief aan, simpelweg ondertekend met ‘Pawel’. De man schrijft in de brief: ‘Ik vraag me af of degene die deze brief vindt even eenzaam is als ik. Ik weet nu wat liefde is en hoe eenvoudig je het kan kwijtraken. Ik heb er alles voor opgegeven. En nu is het weg.’

De tekst trof Alexandra recht in het hart en sindsdien is de vrouw uit Gdansk op zoek naar de briefschrijver. Ze heeft zelfs Poolse media nu betrokken bij haar zoektocht. ‘Ik wil niets liever dan deze man ontmoeten en met hem filosoferen over het leven en de liefde.’

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?