RSS

Grootste telecombedrijf zet vrouwen aan het roer

di, jul 5, 2011

Economie en Ondernemen

Deutsche Telekom maakt werk van het vrouwenquotum dat Europa’s grootste telecombedrijf een jaar geleden invoerde. Vandaag benoemde het concern twee vrouwen in het achtkoppige bestuur en dat wordt als opmerkelijk gezien.

De voormalige onderwijsminister van deelstaat Baden-Württemberg, Marion Schick, wordt over een paar maanden de nieuwe HR-manager. McKinsey-consultant Claudia Nemat gaat de Europese divisie leiden. Het beursgenoteerde bedrijf wil in 2015 op 30% van de leidinggevende posities vrouwen hebben. Tot op heden worden die functies zelden door vrouwen vervuld. (ANP)

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?