RSS

Volgende week zomers weer!

De afgelopen dagen lijkt het wel herfst in Nederland, maar dat gaat zondag veranderen. Er is mooi zomerweer op komst.

In de loop van zondag loopt de temperatuur op tot zo’n 23 graden. Maandag wordt dan een echt warme dag, met temperaturen tot 27 graden. Dinsdag wordt het echt heet, en kan in sommige delen van het land de 30-gradengrens worden overschreden.

Tegen de avond maken onweersbuien dan waarschijnlijk een einde aan de hitte. De dagen daarna valt de temperatuur terug tot waarden van ongeveer 20-22 graden, maar blijft het rustig zomerweer, met zo nu en dan een bui.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?