RSS

GSM oplader op zonne-energie voor tegen het raam

Deze oplader vangt zon op via je raam en zal je iPhone duurzaam opladen. Zonne-energie is zonder twijfel één van de duurzaamste manieren van energievoorziening. De XD Design oplader gebruikt zonne-energie om je telefoon op te laden.


Je bevestigt de oplader simpelweg aan het raam en klaar is kees. Hij wordt geleverd met een grote- en kleine USB uitgang. De oplader werkt erg simpel, de buitenkant van de oplader vangt het zonlicht op en laadt dan het apparaat op dat aan de oplader vast zit. Er zit een 1400 mAh lithium oplaadbare batterij in de oplader en hij wordt geleverd met een mini usb kabel, dit alles voor maar liefst 49,90 euro.

De oplader is gemaakt van plastic en weegt slechts 0.135 kg. Veel huishoudens zullen deze oplader waarschijnlijk met open armen ontvangen.  Met de stijgende energieprijzen en steeds meer aandacht voor zonne-energie is  deze oplader een perfecte oplossing. Kudo’s voor de uitvinders van deze oplader, hij mag alleen wel snel wat goedkoper worden.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

Reacties

  1. Ronald:

    50 Euro, 1 kiloWatt uur kost 15 cent, dat is 333 kiloWatt uur. Daar kun je je telefoon wel een miljoek keer mee laden, apparaat verdien je dus nooit terug, de verloren energie van de productie is dan ook zonde. En als er geen stroom voorhanden is, zijn er legio goedkopere oplossingen.

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?