RSS

Natuur & Milieu deelt 10.000 vleesvervangers uit

di, mei 17, 2011

Gezondheid en Voeding

Op woensdag 18 mei deelt Natuur & Milieu 1000 gratis vleesvervangers uit op centraal station Amersfoort. Het uitdelen is het startschot voor een actie waarbij Natuur & Milieu nog eens 10.000 vleesvervangers gratis beschikbaar stelt aan hongerige avondspitsreizigers. Dit om mensen kennis te laten maken met alternatieven voor vlees.

Plaats:  stationshal centraal station Amersfoort
Datum: woensdag 18 mei 2011
Tijd: van 17.00 uur tot 18.30 uur

De actie is onderdeel van de campagne Ik ben flexitariër waarin Natuur & Milieu mensen oproept een aantal dagen per week vlees te vervangen door plantaardige producten. Want minder vlees eten is beter voor de gezondheid, milieu, natuur en dierenwelzijn.

Op www.flexitarier.nl kunnen mensen lezen wat de actievoorwaarden zijn en hoe ze hun aankoopbedrag voor een vleesvervanger terug kunnen krijgen. Op de site staan ook 400 alternatieven voor vlees, recepten en informatie over supermarkten en andere winkels waar de producten te koop zijn. Mensen kunnen hier ook hun oordeel geven over de smaak van de producten en recepten. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door Alpro Soya, GoodBite, Tivall, Quorn, Valess en Vivera.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?