RSS

Amsterdam krijgt elektrische deelauto’s

di, apr 12, 2011

Wetenschap en Natuur

In Amsterdam gaan eind dit jaar elektrische deelauto’s de weg op. Onder de naam Car2go hebben automobilisten de beschikking over driehonderd elektrische Smarts, maakten de initiatiefnemers maandag bekend.

De auto’s van Car2go zijn, in tegenstelling tot andere deelsystemen met elektrische auto’s, niet gebonden aan één vaste standplaats. De voertuigen zijn overal in de stad te vinden en door iedereen te gebruiken. Klanten rekenen het gebruik van de auto per minuut af.

Het Car2go-programma bestaat al in het Duitse Ulm en in het Amerikaanse Austin. (ANP)

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?