RSS

De grootste foto ter wereld

ma, apr 4, 2011

Kunst en Cultuur

Eén foto van 40.000.000.000 pixels of een collage van 3.000 individuele foto’s die aan elkaar zijn geplakt. Dat is het eindresultaat van een driedimensionele foto van de Strahovbibliotheek in Praag. Wie de foto uitprint heeft daarvoor 23 meter papier nodig.

Een lust voor het oog en ook een genot voor boekenliefhebbers, want zij krijgen een kijkje in een zaal die doorgaans voor het publiek gesloten is. Met behulp van de computermuis kan je inzoomen op individuele titels en de 42.000 boeken van nabij bekijken.

De rondleiding begint hier

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

Reacties

  1. Fred:

    Heeeeeeel bijzonder!
    Dank voor dit moois. ☺

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?