RSS

Philips wil meer ‘groene innovatie’

Elektronicaconcern Philips wil in de periode tot 2015 voor 2 miljard euro investeren in groene innovaties. Dat maakte het bedrijf vrijdag bekend.

In 2010 haalde het bedrijf de doelstelling van 1 miljard aan groene investeringen. Daarmee liep Philips twee jaar voor op de eigen planning. In 2010 kwam volgens het concern 38 procent van de omzet uit groene producten. In 2009 was dat 31 procent.

,,We beschouwen duurzaamheid een belangrijke aandrijver voor groei en een integraal onderdeel van het Philips-DNA”, verklaarde Rudy Provoost, voorzitter van de duurzaamheidscommissie van Philips en topman van de lichttak. (AFN)

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , ,

Reacties

  1. Johan Gerritsen:

    Dan mogen ze als allereerste het ECO Mode Plus DECT principe van Siemens overnemen. Niet alleen voor de DECT-telefoons, maar ook voor de babyfoons. Het is schandalig dat een bedrijf dat zich zo groen wil positioneren dit nog niet heeft gedaan. Philips is te koop in babywinkels zoals Prenetal. Daar worden dus dagelijks babyfoons verkocht die 100% van de tijd met vol vermogen de baby bestralen. Dom, achterlijk en niet van deze tijd.

    ECO Mode Plus DECT = Geen enkele straling indien het apparaat in standby is. http://www.ehs-ervaringen.nl/blog/2010/05/dect-eco-dect-en-eco-dect-plus/

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?