RSS

Mitsubishi wil alle auto’s elektrisch

Mitsubishi wil alle auto’s elektrisch

Mitsubishi geldt met de i-MiEV als één van de pioniers op het gebied van elektrische auto’s. Als het aan de Japanners ligt, hebben ze in de toekomst van elk model ook een elektrische versie in de verkoop.

Mitsubishi is begonnen met de levering van de volledig elektrische i-MiEV. Dat moet een voorbode worden voor wat Mitsubishi in de toekomst brengt.

Van elk model van het merk moet in de toekomst naast een normale benzine- of dieselversie ook een EV worden uitgebracht. Dat meldt de Duitse vertegenwoordiger van het merk.

Na de i-MiEV zet Mitsubishi lekker door op de elektrische weg. De volgende stap in het programma wordt een plug in-hybride. Die gebruikt een elektromotor die is gekoppeld aan een range extender, die een verbrandingsmotor is.

De auto wordt verpakt in een SUV-vorm en geldt als opvolger van de Outlander. Waarschijnlijk wordt die auto al volgend jaar gepresenteerd. Ook een kleine elektrische sportauto, die Mitsubishi al heeft getoond als concept car, wordt binnenkort werkelijkheid. (Bron: Autoweek)

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?