RSS

Uitzendmarkt staat er goed voor

wo, sep 15, 2010

Economie en Ondernemen

Uitzendmarkt staat er goed voor

Het gaat goed met de uitzendmarkt. Dat stelde topman Rob Zandbergen van USG People woensdag in een gesprek met ANP-Reuters. Hij constateerde een positieve ontwikkeling van zowel de omzet als winst bij het bedrijf.

,,De omzet en winst in het derde kwartaal ontwikkelen zich positief. Dit kwartaal zal voor USG winstgevender zijn dan het tweede kwartaal”, zo gaf Zandbergen aan zonder daar concrete cijfers aan te verbinden. Het bedrijf opent de boeken over de verslagperiode eind oktober.

In het tweede kwartaal van dit jaar werd door de uitzender nog een winst van 4 miljoen euro in de boeken gezet op een omzet van 747 miljoen euro. Wel merkte Zandbergen op dat de niveaus van voor de crisis nog niet zullen worden bereikt.

In Nederland, de belangrijkste markt van USG, zit de uitzender over de hele huidige derde verslagperiode weer tegen omzetgroei aan. ,,In augustus was sprake van omzetgroei, het is wachten op de traditioneel belangrijke maand september. Maar we hikken wat betreft het derde kwartaal zeker tegen groei aan in Nederland”, zo wist de bestuurder. (AFN)

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?