RSS

Heel Nederland aan de yoga voor het goede doel

Heel Nederland aan de yoga voor het goede doel

In het weekend van 18 en 19 september is het de Global Mala. In de yogawereld is de Global Mala een begrip: een wereldwijd evenement waarbij honderdduizenden mensen over de hele wereld tegelijkertijd aan yoga doen voor het goede doel.

Door heel Nederland vinden op zaterdag en zondag evenementen plaats waarbij yogascholen geld ophalen voor verschillende goede doelen.

Drijvende kracht
In Nederland is Yoga Magazine de drijvende kracht achter de Global Mala. Het tijdschrift roept yogascholen en yogabeoefenaars door heel Nederland op mee te doen. Een volledig overzicht van de activiteiten die naar aanleiding van deze oproep worden georganiseerd staat op www.yogaonline.nl/yogascholen. In totaal doen in ons land naar schatting duizenden mensen mee op 18 of 19 september.

Yoga op Blijburg
Yoga Magazine zelf is op zondag 19 september aanwezig op Blijburg Amsterdam. Hier wordt de Global Mala symbolisch afgesloten met een openluchtles door yogaschool Natural Yoga uit Amsterdam. Vanaf een ponton in het Markermeer worden de hele dag door lessen en clinics gegeven en op het strand kun je terecht voor massages, readings en nog veel meer. DJ Tommy en Lex Empress verzorgen de muzikale omlijsting. De entree is gratis.

Meer informatie: www.yogaonline.nl/globalmala

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?