RSS

Festival Amsterdam Duurzaam 2010

Festival Amsterdam Duurzaam 2010

In het Cultuurpark Westergasfabriek wordt vrijdagmiddag 17 september en zondag 19 september voor de vierde maal het Festival Amsterdam Duurzaam gehouden.

Anders omgaan met voedsel, vervoer en energie staat centraal op het Festival Amsterdam Duurzaam. Dat geldt voor bedrijven, de gemeente en alle inwoners. Tijdens het festival is te zien wat er allemaal al mogelijk is. Lees hier het programma.

Donderdagavond 16 september: Clean Drinks voor professionals
CleanDrinks pakt ’s avonds groots uit als start van Amsterdam Duurzaam. Het thema is mobiliteit. CleanDrinks is hèt netwerk voor mensen die werken aan een duurzamere wereld. Kijk voor meer informatie op www.cleandrinks.com

Vrijdag 17 september: Seminar voor bedrijven
Op vrijdag 17 september laten bedrijven en onderwijsinstellingen zien wat zij in huis hebben op het gebied van duurzaamheid. Dan staat Cultuurpark Westergasfabriek de hele middag in het teken van het uitwisselen van best practices en het opdoen van nieuwe ideeën en samenwerkingen: Ervaar en Leer! Workshops, sterke sprekers en een beursvloer zorgen voor een dynamische dag waarin alle kleuren en smaken van duurzaamheid naar voren komen. De middag begint om 12.30 uur en zal afgesloten worden rond 17.00 uur. Aansluitend zal het Energie Café plaatsvinden. Houdt voor het volledige programma de website www.amsterdamduurzaam.nl in de gaten! Ook kunt u zich hier aanmelden voor het Seminar.

Vrijdagavond 17 september: Ecofabs Fashion Party voor groene fashionista’s
De Ecofabs Fashion Party op vrijdagavond 17 september in Pakhuis de Zwijger biedt de ideale gelegenheid om volledig duurzaam een nieuwe garderobe bij elkaar te shoppen zonder je portemonnee te trekken. Ecofabs laat zien dat duurzaam en hip prima samen gaan. Een duurzame lifestyle is juist weggelegd voor Hiphonest mensen die bewust consumeren zonder concessies te doen aan hun lifestyle. Meld je aan op http://dezwijger.online-inschrijven.nl

Zondag 19 september: Festival voor publiek
We moeten, willen en kunnen anders omgaan met onze energie, ons voedsel en onze mobiliteit. Dat geldt voor het bedrijfsleven, bewoners en de gemeente. Zij laten op Festival Amsterdam Duurzaam zien welke ongekende mogelijkheden duurzaam leven te bieden heeft. Een feest van herkenning voor de één, een wereld om te ontdekken voor de ander. En vooral een kans die inspireert. Bezoek het gratis Festival Amsterdam Duurzaam op zondag 19 september in Cultuurpark Westergasfabriek.

Website: www.amsterdamduurzaam.nl

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?