RSS

De Natuurlijke Tijd – 13 t/m 25 juni

De Natuurlijke Tijd – 13 t/m 25 juni

De oude Maya cultuur uit Mexico en Guatemala heeft prachtige kennis achtergelaten over de sterren en de kalender. Omdat wij van HappyNews ook graag de eenheid met de natuur willen herstellen, plaatsen we hier, in samenwerking met Maya Tzolkin, om de 13 dagen een nieuwe Wavespell. Elke dag heeft een eigen energie gebaseerd op een combinatie van een Zonnezegel, met namen als Draak, Wind, Krijger en Adelaaar en een Toon. De Tonen lopen van 1 tot en met 13.  Zo’n periode van 13 dagen wordt een Wavespell genoemd – golfbetovering  – omdat er 13 dagen een bepaalde energie is, die bepaald wordt door de eerste dag van een Wavespell. Ook als je geen enkele weet hebt van het bestaan van Wavespells zijn ze er, net zoals de seizoenen van het jaar er gewoon zijn. Kijk maar eens of je het gaat herkennen in je leven. In het 13 Manen Werkboek staan speciale notitiepagina’s zodat je jouw ervaring tijdens de wavespells kunt bijhouden.

Witte Wereldoverbrugger Wavespell
kin 66 t/m 78
13 – 25 juni

Het loslaten
Dood, Loslaten, Nieuwe kansen

Zegel Wereldoverbrugger: De Wereldoverbrugger schenkt ons de kennis dat de dood slechts een scheidslijn is waarachter de realiteit doorloopt. Slechts daar waar ruimte is kan iets nieuws ontstaan. Durf los te laten. Weet dat elk loslaten gepaard gaat met verdriet, net zoals geboorte vreugde brengt.
Wereldoverbrugger Wavespell: Deze Wavespell gaan we verder met het loslaten en vergeven, de kracht van de Wereldoverbrugger. Voordat er nieuwe wegen worden ingeslagen, moet er soms eerst wat ballast overboord. Vraag je af of de spullen, situaties, oordelen of ideeën je nog dienen, of je juist tegenhouden verder te gaan. De Wavespell daagt je uit, dus reken er maar op dat precies dat voor je voeten geworpen wordt wat om vergeving of loslaten vraagt. Elk verzet hiertegen is terug te voeren op een angst voor de dood. Realiseer je dat je niet leeft als je de dood niet als consequentie van het leven ziet.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?