RSS

Krachtplekken van Gaia, Moeder Aarde deel 2

Krachtplekken van Gaia, Moeder Aarde deel 2

Kort geleden zocht ik persoonlijk e-mail contact met Ton van der Kroon. Het lezen van het Artikel over de AardeChakra’s, heeft mij niet onberoerd gelaten. Vooral omdat dit allemaal Perfect synchroon loopt in mijn missie & zoektocht.

Eveneens ontving ik van Ton van der Kroon de volgende zeer Recente tekst. Voor diegene die, net als mij, enorm geboeid zijn door het KrachtNetwerk in onze AardBol.. is dit Smullen..

Energetisch aardewerk
In Orval, Jericho en Jeruzalem

Inleiding
Energetisch Aardewerk is het werken met de energie van de Aarde. Je zou kunnen zeggen dat de Aarde, en alles wat er op leeft en groeit, gedragen wordt door een energetisch veld. Dat veld wordt bij elkaar gehouden door energetische lijnen – Leylijnen of Drakenlijnen – en is verankerd op een aantal krachtplekken. Die krachtplekken zijn als het ware de levende bibliotheken van de Aarde; ze bevatten alle informatie over de geschiedenis, over de Aarde en over onze evolutie. Het zijn vaak de broedplaatsen van onze cultuur & religie. Zo is bijvoorbeeld de berg Morya, waar Jeruzalem op gebouwd is, de bron van de drie patriarchale religies: islam, jodendom en christendom. Het is niet voor niets een omstreden plaats. Soms is de balans van een krachtplek verstoord door oorlogen, conflicten of trauma’s uit het verleden. Energetisch Aardewerk is het herstellen van de balans. Die balans heeft een grote invloed op het gehele Veld en de bevolking in het betreffende gebied.

Hoe werkt het?
Energetisch Aardewerk wil zeggen dat je je als individu of als groep openstelt voor de informatie van het veld en de balans probeert te herstellen; in jezelf, in de groep en in het collectieve Veld. Dat vergt dat je een redelijke mate van inzicht moet hebben in de patronen in jezelf en onderscheid kan maken tussen individuele patronen, groepspatronen en patronen in het Veld. Door de overlap tussen die drie is het soms moeilijk te zeggen wat waar thuishoort. Door stilte, meditatie, af~stemmen en het volgen van je Hart .. kom je erachter wat je te doen hebt in dit proces van healing. Tijdens de Healing –Conferenties in Jericho, die vanaf 2005 plaatsvinden, hebben we onderzoek gedaan naar deze manier van werken en haar direct toegepast in het gebied van het Midden Oosten. Maar ook daarbuiten hebben vele reizen plaatsgevonden in de afgelopen jaren om op verschillende Krachtplaatsen Energetisch Aardewerk te doen. Reizen naar Egypte (2007) Ethiopie, (2008) Bali (2009), Roemenie,(2010) hebben een schat aan informatie opgeleverd. Van anderen weten we dat ze reizen hebben ondernomen naar Griekenland en Malta, Tibet, Zuid Afrika, Peru, Australie etc.

De Grote Transformatie

Volgens Drunvalo Melchizedek verplaatst het hoofdcentrum van de Aarde zich momenteel vanuit de Mannelijke Himalaya’s (Shambala) naar de Vrouwelijke Andes (Peru, Titicacameer). Dit vindt zijn hoogtepunt in het jaar 2012. Het schakelpunt tussen deze twee Krachtplaatsen ligt in het midden: Jeruzalem (stad van de Zon) en Jericho (stad van de Maan). Hier treedt de grootste frictie op, omdat de Mannelijke Energie afneemt ten voordele van de Vrouwelijke Energie, om uiteindelijk in balans uit te komen. Eén van de belangrijkste aspecten die dan ook mist in de patriarchale religies is het Vrouwelijke Aspect.

Zonder het Vrouwelijke tegendeel worden mannelijke godsdiensten te hiërarchies, te star, te dominant, te oorlogszuchtig en te onderdrukkend: ze ontkennen het leven en de Sensuele Aardekracht van de Godin. Zonder het Vrouwelijke raakt het Mannelijke uit balans en schiet door in patriarchale overheersing.

22 april a.s. zal hierover een online Live Broadcast zijn van Drunvalo Melchizedek

Healing Conferentie
Ieder jaar in mei verbinden we ons een week lang met de Energie van de Godin, die duizenden jaren lang werd vereerd in de groene oase van de Dode Zee vallei, lang voor de patriarchale godsdiensten hun intrede deden. We roepen de Energie van Healing, Verbinding, Samenwerking, Co-Creatie en Wijsheid aan om de Transformatie die in deze tijd plaatsvindt, in onszelf en in de wereld, te ondersteunen. We reizen naar Heilige Plaatsen in de buurt van Jericho, zoals Qumran, waar de Essenen woonden- meesters in Healing -, Masada, de berg waar veel oude Kennis wordt bewaard, Jeruzalem, Hebron, Bethlehem of het meer van Galilea. Komend jaar zal Dvora Perlman, initiatiefnemer van de Jeruzalem Hug, ons een Mystieke Tour door het oude hart van Jeruzalem geven. Susanne Triner, die inmiddels al enkele jaren in Jericho woont, zal ons in contact brengen met de Palestijnse bevolking van Jericho. En de manager van het hotel waar we verblijven – Jericho Village Resort – zal een inleiding geven op de kennis en geschiedenis van de Essenen. Tevens zullen we ons dit jaar Verbinden met andere Initiatieven in Israël/Palestina zoals de Jeruzalem Hug in juni, en ons voorbereiden op een grote happening in 2012. Begeleiding: Ton van der Kroon, Monique Willemsen, Annelies de Moet e.a.Meer informatie: www.healing-conference.com

De Aarde roept…..
Wil je dichter bij huis blijven, maar toch iets doen op dit gebied? Van 1- 4 juni vindt een workshop plaats in Orval, waarbij we ons voornamelijk afstemmen op de Godin van de Ardennen, Arduina. Ze staat voor Impulsiviteit, Oerkracht, Natuur en de Wijsheid van de Aarde. Vlak over de grens met Frankrijk ligt de Heuvel waarop haar Heiligdom stond, dat in de Middeleeuwen werd vernietigd door Sint Walfroi. Begeleiding: Ton van der Kroon, Sandra van ElewoutMeer informatie: www.owc.be

Sacred Places, Ancient Wisdom
Van 24 – 28 juni vindt een bijeenkomst plaats in Nijnsel, vlak bij Sint Oedenrode. Het Thema van de bijeenkomst is ‘Sacred Places, Ancient Wisdom’. We willen daar voor de mensen die Interesse hebben in dit werk een Workshop geven, waarin we onze ervaring Delen & Samen afstemmen wat ieder van ons – Individueel en Collectief – te doen heeft in de Komende Jaren naar 2012 toe. Begeleiding: het ‘team’ dat de afgelopen jaren vele reizen gezamenlijk maakte, o.a. naar Bali, Egypte, Roemenië: Jos Verhoeven, Eric de Jager, Annelies de Moet, Marcel Nijenhuis, Monique Willemsen, Sandra van Elewout en Ton van der Kroon. Meer informatie: www.tonvanderkroon.nl

Boek en website
Onlangs is het boek verschenen ‘De Aarde roept…’ Het boek bestaat uit 64 pagina’s met prachtige, fullcolor foto’s en channelingen van de reis door Ethiopië. De foto’s en vormgeving zijn van Sandra van Elewout. De prijs van het boek is 45 euro inclusief verzendkosten.
Bestelling geschiedt door even te mailen naar: sandra@tweepk.nl en het bedrag over te maken voor vrijdag 23 april op rekening 4100514, Utrecht, tnv S. van Elewout. Je krijgt het boek dan thuisgestuurd.

In het najaar komt het boek ‘Het Labyrint van de Tijd’ uit, waarin het verhaal achter de kennis over energetisch aardewerk – het veld, krachtplaatsen, Heilige Kennis die door de tijd heen werd doorgegeven, 2012, etc – verder uit de doeken wordt gedaan. Daaraan gekoppeld zal er een website verschijnen met alle channelingen die ik in de afgelopen tien jaar heb doorgekregen waardoor dit werk is ontstaan.

Agenda
3 – 9 mei: Co-Creation, 6e Healing Conferentie Jericho
1 – 4 juni: De Aarde roept…, Workshop in Orval, Ardennen
24 – 28 juni: Sacred Places, Ancient Wisdom, workshop Energetisch Aardewerk

(c) Ton van der Kroon


Woensdag 26 mei zal er een Live Broadcast van Drunvalo Melchizedek te zien zijn op:

Live Broadcast Drunvalo Melchizedek

Precies op de dag dat ik het vorige Artikel over de Krachtplekken had gemaakt, kreeg ik het volgende filmpje toegestuurd.. Over Synchroniteit gesproken…

Drunvalo Melchizedek – Geboorte van een Nieuwe Mensheid

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , , , , , , , ,

- (Lichaamsgerichte Coach) Laat onze levensloop een Magische zoektocht zijn, die ons terugbrengt in de Mystiek van het Leven en ons uit het door ons aangeleerde Dogmatisch denkpatroon haalt. Zodra wij op zoek gaan naar onze 'eigen Waarheid' en weer dansen in Vreugde met de Golven van de Aarde.. in de natuurlijke Stroming & Ritme van ons Bestaan, kunnen wij het Leven weer ervaren als een Groot Geschenk. Zo zijn wij in staat om waarachtig Liefde-Vol te zijn, voor onsZelf en elkaar. Zo kunnen wij alle gebeurtenissen in ons Leven in dankbaarheid ontvangen, in de Wetenschap dat niets ooit zonder Rede gebeurt en dat Alles met elkaar in Verbinding staat. (Inner Moment / godinnenkracht.hyves.nl)

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?