RSS

The Divine Matrix – The Language of the Heart – Workshop met Gregg Braden en Howard Martin

wo, apr 7, 2010

Spiritualiteit

The Divine Matrix - The Language of the Heart - Workshop met Gregg Braden en Howard Martin

Onze planeet bevindt zich in een cruciale ontwikkelingsfase, aldus de Amerikaanse ingenieur en spiritueel coach Gregg Braden. Hij zegt dat er maar één kracht is die de mensheid kan helpen om deze fase goed door te komen en naar een hoger niveau van bewustzijn en ontwikkeling te tillen: de kracht van liefde.

“Uit metingen is gebleken dat onze hartstreek de grootste magnetische straling heeft. Het veld rondom ons hart is bijvoorbeeld zo’n vijfduizend maal sterker dan het veld dat de hersenen uitzenden. Emoties, gevoelens en intenties die vanuit het hart worden gevoeld, hebben dus het grootste scheppende effect. Je zou kunnen zeggen dat onze gevoelens de sleutel zijn tot de schepping. Ze zijn de toegangscode tot het universum. Ik heb, naast mijn wetenschappelijke werk, veel onderzoek gedaan naar oude spirituele en religieuze tradities en ook daar vond ik teksten die uitleggen dat er een taal bestaat waarnaar het universum zou luisteren – een taal die we allemaal vloeiend spreken. Het is de taal van het hart.”

Gregg Braden is van huis uit computer engineer. Hij werkte onder meer voor Martin Marietta, Phillips Petroleum en Cisco Systems. De afgelopen twintig jaar combineert hij zijn wetenschappelijke werk met een spirituele zoektocht die hem naar kloosters in Egypte, Peru en Tibet heeft gebracht. Braden bestudeerde oude, bijna vergeten spirituele teksten en is als geen ander in staat een brug te slaan tussen moderne wetenschap en oude spirituele tradities. Hij schreef er verschillende bestsellers over, die in zeventien verschillende talen worden uitgegeven. Enkele van zijn populairste titels zijn ‘Het Jesaja-effect’ (Ankh-Hermes, 2000), ‘Het verloren gebed’ (Centrale Uitgeverij Deltas, 2007), ‘De goddelijke matrix’ (Paradigma, 2008) en ‘Grenzeloos bewustzijn’ (Paradigma, 2009) en z’n en zijn laatste ‘Fractale Tijd (FMB Uitgevers, 2010)’.

In 1991 richtte Howard Martin met Doc Childre en een klein team van toegewijde professionals het HeartMath Institute op in Noord Californië (The HeartMath Solution). Hun doel was om het onbenutte potentieel van het menselijk hart te onderzoeken, te documenteren en de wereld hierover te informeren. Een potentieel dat ons met alles in het leven en met de aarde verbindt op levensbekrachtigende manieren. Sindsdien deelt Howard de ontdekkingen van HeartMath over de hele wereld waarbij hij baanbrekende technieken onderwijst die positieve emoties genereren in een nieuw domein van het menselijk potentieel.

In dit weekend zullen Gregg en Howard de wetenschap en de mysteries toelichten over de link tussen ons hart en de levenskracht velden van de aarde. Samen illustreren ze hoe een verandering van onze waarneming het tijdloze geheim over genezing, vrede en zelfs realiteit op zich, kan openbaren.

Wat kan je verwachten van het krachtige multimedia intensive met Gregg Braden en Howard Martin?

• Verhoog je hartcoherentie om een planetaire verandering te beïnvloeden.
• Zie nieuw bewijs over het “universal web” dat alle leven verbindt, ontdekt door NASA.
• Zie de zeldzame beelden van afgelegen kloosters, tempels en teksten en ontdek het geheim dat wonderen mogelijk maakt en hoe je deze in je eigen leven kan ervaren.
• Ontdek waarom alles in het leven gebaseerd is op een simpele code in het hart die eenvoudig kan worden aangepast.
• Leer wetenschappelijke inzicht van de rol van het hart op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau bij het ontwikkelen van een nieuwe bewustzijn en intelligentie dat zich over onze planeet verspreid.
• En veel en veel meer!

Datum & Locatie
Wat: Lezing Fractal Time – The Secret of Our Past, The Promise of Our Future!
Wanneer: zaterdag 23 april 2010, 19.30 – 22.00 uur
Waar: Theater Gooiland, Emmastraat 2, Hilversum
Kosten: 45 euro

Wat: Workshop The Divine Matrix – The Language of the Heart
Wanneer: zaterdag 24 april 2010, 10.00 – 17.30 uur
Waar:  Pim Jacobs Theater, Harmonieplein 4, Maarssen
Kosten: 130 euro

Meer informatie: www.blizevents.com

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , , , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?