RSS

Holland Flowers Festival 2010

Holland Flowers Festival 2010

Van woensdag 24 februari tot en met zondag 28 februari 2010 is het weer tijd voor het Holland Flowers Festival. Wie van bloemen houdt, kijkt zijn ogen uit op het Holland Flowers Festival dat gehouden wordt in Zwaagdijk-Oost. Dit kleurrijke spektakel geeft elk jaar weer de aftrap voor de lente met een schitterend schouwspel van bloeiende bolbloemen. Een feest van geur en kleur dat samen met de aangrenzende beurzen garant staat voor een heerlijk dagje uit.

Het Holland Flowers Festival 2010 staat garant voor het ultieme Holland-gevoel. Met het thema ‘Volendammer Voorjaar’ tonen de exposanten de kleurrijkste kant van Nederland. In de bloementuin is in de sfeer gehuld van het populaire vissersdorp met de bijbehorende palingsound, klompen en klederdracht. Hier kunnen de bezoekers de composities bewonderen van de tientallen kwekers en hoveniers die de ruim 4.500 vierkante meter hebben omgetoverd tot een spectaculaire show. Onder leiding van de bekende tuinarchitect Robert Broekema tonen zij hun talenten met talloze voorbeeldtuinen, die een bron van inspiratie vormen voor het inrichten van de eigen tuin.

Op de consumentenbeurs vindt u allerlei eigentijdse producten. Spullen voor in én om het huis. Een geweldige plek om eens heerlijk rond te neuzen. U kunt er ideeën opdoen voor uw woning en tuin, bijzondere artikelen aanschaffen, slagen voor originele cadeaus of advies inwinnen bij deskundigen. Op het Holland Flowers Festival beleeft u de ultieme voorpret voor het voorjaar. Ook voor uw kinderen. Met de bloeiende bolbloemen, de klassieke klederdracht en de moderne lifestyleproducten is het festival niet alleen leuk maar ook leerzaam!

Meer informatie: www.hollandflowersfestival.nl

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?