RSS

De Natuurlijke Tijd – 16 t/m 28 februari

De Natuurlijke Tijd – 16 t/m 28 februari

De oude Maya cultuur uit Mexico en Guatemala heeft prachtige kennis achtergelaten over de sterren en de kalender. Omdat wij van HappyNews ook graag de eenheid met de natuur willen herstellen, plaatsen we hier, in samenwerking met Maya Tzolkin, om de 13 dagen een nieuwe Wavespell. Elke dag heeft een eigen energie gebaseerd op een combinatie van een Zonnezegel, met namen als Draak, Wind, Krijger en Adelaaar en een Toon. De Tonen lopen van 1 tot en met 13.  Zo’n periode van 13 dagen wordt een Wavespell genoemd – golfbetovering  – omdat er 13 dagen een bepaalde energie is, die bepaald wordt door de eerste dag van een Wavespell. Ook als je geen enkele weet hebt van het bestaan van Wavespells zijn ze er, net zoals de seizoenen van het jaar er gewoon zijn. Kijk maar eens of je het ga herkennen in je leven. In het 13 Manen Werkboek staan speciale notitiepagina’s zodat je jouw ervaring tijdens de wavespells kunt bijhouden.

17maanRode Maan Wavespell
kin 209 t/m 221
16 t/m 28 februari

Innerlijke zuivering
Universeel Water, Zuiveren, Stroming

Zegel Maan: Maan is de kracht van het zuiverende water. Emoties zijn als water. Water dat stilstaat vervuilt; emoties die niet mogen stromen vervuilen je lichaam en geest. Laat zijn wat er is en observeer je emoties zonder oordeel.

Maan Wavespell: Maan gaat over veel gevoelens en emoties. Maan is universeel water; de zeeën, de rivieren, het water in je lichaam, het water van de baarmoeder, je tranen, je zweet. Water is voorwaarde voor alles wat leeft. Tijdens de Maan Wavespell zul je emotioneel flink op hol kunnen slaan, met veel tranen, woede en dramatiek. En jij niet alleen maar anderen ook, dus hoed je. Maar weet dat dit alles tot doel heeft om er gereinigd uit te komen. Het is raadzaam om je goed te reinigen met water, ga naar de sauna om te zweten, drink veel water. Zorg dat alle processen in je lichaam goed doorstromen. Met een goed doorstroomd maanlichaam kun je situaties en mensen zeer goed doorvoelen. Je weet wat waar is en wat niet. Je fungeert als antenne die de niet gesproken woorden opvangt.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , , , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?