RSS

Gartner: IT-uitgaven stijgen bijna 5 procent

do, jan 21, 2010

Economie en Ondernemen

Gartner: IT-uitgaven stijgen bijna 5 procent

MUMBAI (AFN) – De uitgaven aan informatietechnologie zullen dit jaar wereldwijd met 4,6 procent stijgen tot 3,4 biljoen dollar (2,4 biljoen euro) vergeleken met vorig jaar. Dat heeft het Amerikaanse onderzoeksbureau Gartner donderdag gemeld.

De beoogde stijging zou precies de daling op jaarbasis in 2009 goedmaken en is volgens Gartner vooral te danken aan economisch herstel en een dollar die zwakker is dan in 2009. Gartner voorziet hogere uitgaven in alle grote segmenten: hardware, software en IT-dienstverlening.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?