RSS

IT-sector herstelt zich sterk in 2010

di, jan 12, 2010

Economie en Ondernemen

IT-sector herstelt zich sterk in 2010

CAMBRIDGE (AFN) – De wereldwijde uitgaven aan informatietechnologie zullen dit jaar sterk stijgen. Het Amerikaanse onderzoeksbureau Forrester verwacht een toename van 8,1 procent tot meer dan 1,6 biljoen dollar (1104 miljard euro).

,,De neergang in de technologiesector in 2008 en 2009 is officieus voorbij”, zei hoofdanalist Andrew Bartels van Forrester dinsdag. Vorig jaar daalden de IT-uitgaven nog met 8,9 procent. Voor dit jaar is de sterkste groei voorzien voor softwarebedrijven en ondernemingen die actief zijn met computerhardware. Daarna volgen adviesdiensten op IT-gebied.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?