RSS

Kopenhagen Express de langst rijdende petitie ooit

Kopenhagen Express de langst rijdende petitie ooit

FNV-voorzitter Agnes Jongerius en waarnemend CNV-voorzitter Bert van Boggelen zijn op 12 december van de partij tijdens het klimaatspektakel ‘Beat The Heat Now’ in de Utrechtse Jaarbeurs.

Samen met diverse artiesten, muzikanten, wethouders en leiders van de katholieke en de protestantse Kerk, doen zij een oproep aan de onderhandelaars van de VN-Klimaattop in Kopenhagen om met echte oplossingen voor het klimaatprobleem te komen. Grote finale van het evenement is het vertrek van de Kopenhagen Express naar de Klimaattop. Deze trein wordt geheel beplakt met boodschappen van alle Nederlanders met hart voor het klimaat!

In drie grote hallen van de Utrechtse Jaarbeurs vindt op 12 december van 17.00 tot 22.00 uur een mega-evenement voor het klimaat plaats. De kaartverkoop is reeds begonnen via www.beattheheatnow.nl

Boodschappen aan regeringsleiders op de Kopenhagen Express
Heel Nederland wordt opgeroepen om een boodschap achter te laten op de website www.beattheheatnow.nl. Deze boodschappen worden vervolgens op de elf wagons van de Kopenhagen Express geplakt. Daarmee wordt deze trein de langst rijdende petitie ooit. Om 21.00 uur vertrekt de Kopenhagen Express vanaf het evenement naar de VN-Klimaattop in Kopenhagen. Minister Cramer, journalisten, jongeren en vertegenwoordigers van bedrijven en maatschappelijke organisaties reizen mee.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?