RSS

Economische groei in eurozone en china

vr, nov 6, 2009

Economie en Ondernemen

Economische groei in eurozone en china

PARIJS – De economieën van de geïndustrialiseerde landen tonen duidelijke tekenen van herstel. In China en de eurozone is zelfs sprake van groei. Dat constateerde de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) vrijdag op basis van haar index van economische indicatoren.

Die steeg in september voor alle dertig lidstaten van de denktank samen voor het eerst sinds het tweede kwartaal van vorig jaar weer hoger dan 100, een ontwikkeling die wijst op economische groei. Daarmee hebben alle grote economieën het dieptepunt dat begin dit jaar werd bereikt nu duidelijk achter zich gelaten. (ANP)

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?