RSS

Economische cijfers VS beter dan verwacht

vr, nov 6, 2009

Economie en Ondernemen

Economische cijfers VS beter dan verwacht

Nieuwe economische cijfers in de VS zijn beter uitgevallen dan analisten hadden verwacht. De cijfers komen van het ministerie van Arbeid.

Het aantal Amerikanen dat voor de eerste keer een uitkering aanvroeg, daalde vorige week naar 512.000. Dat zijn er 20.000 minder dan de week ervoor. In totaal zitten nu 5,75 miljoen mensen in de VS zonder werk.

De toename van de arbeidsproductiviteit exclusief landbouw kwam uit op 9,5% op jaarbasis. Economen hadden vooraf gerekend op een toename van 7,0%.De toename van de arbeidsproductiviteit exclusief landbouw kwam uit op 9,5% op jaarbasis. Economen hadden vooraf gerekend op een toename van 7,0%. Het is de grootste stijging van de arbeidsproductiviteit in 6 jaar. (AFN)

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?