RSS

Elektrische auto populair onder zakelijke rijders

Elektrische auto populair onder zakelijke rijders

Er zijn nog geen elektrische auto’s massaal beschikbaar maar toch overweegt meer dan veertig procent van de zakelijke rijders al een dergelijk vervoermiddel. Dat blijkt uit het Nationaal Zakenauto Onderzoek.

Het Nationaal Zakenauto Onderzoek is uitgevoerd door het RDC, het datacentrum voor de mobiliteitssector en het vakblad Automobiel Management. Dat 44 procent van de zakelijke rijders een elektrische auto overweegt, heeft uiteraard te maken met de lage bijtelling van 10 procent die voor dit soort auto’s geldt.

Eind volgend jaar komen de eerste ‘volumemodellen’ op de markt, zoals de Nissan Leaf en de Mitsubishi i-Miev. Op dit moment is er al de Tesla Roadster, de Roadster Sport doet net zijn intrede op de markt.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?