RSS

Elektrische auto TH!NK City op Bavaria City Race

Elektrische auto TH!NK City op Bavaria City Race

Naast de ronkende formule 1 bolides rijdt komende zondag,16 augustus, de geluidloze en 100% elektrische auto TH!NK City over het parcours van de Bavaria City Race. In het kader van de New Energy Demo racen Urgenda en Elmonet om 11.15 uur met de innovatieve auto’s door de straten van Rotterdam.

Door aan deze race mee te doen, wil Urgenda de aandacht vestigen op de Dag van de Duurzaamheid op 9 september. Op 9.9.9 is te zien dat er al een grote duurzaamheidsbeweging in Nederland is en zijn er op diverse plaatsen (colonnes van) elektrische voertuigen te bewonderen.

Urgenda is een actie-organisatie die Nederland sneller wil verduurzamen. Zij werkt samen met Elmonet en diverse andere partners aan één miljoen elektrische auto’s in 2020. Samen hebben zij de TH!NK naar Nederland gehaald en inmiddels rijden er al verschillende TH!NK’s door Nederland.

De TH!NK City is gewoon via het stopcontact op te laden, rijdt 115 km/h en voor € 2,- heb je een volle tank. Daarbij betaal je geeen BPM, geen wegenbelasting en geldt er een leasebijtelling van 0%. De TH!NK is voor 95% recyclebaar, stoot geen CO2 of fijnstof uit en heeft de Europese goedkeuring van de Rijksdienst voor het Wegverkeer. (Nieuwsbank)

Meer informatie: www.dagvandeduurzaamheid.nu

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,

Reacties

  1. Michel:

    Een electrische auto heeft geen 0% maar 10% bijtelling

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?